Korfuinfo.dk

Rejseguide til Korfu

Agios Gordios

Den hyggelige, lille landsby Agios Gordios ligger på vestkysten af Korfu. Byen er omgivet af bjerge dækket med grønne oliventræer. Ved foden af bjergene finder man byen og den 1,5km lange, skønne sandstrand med helt krystalklart vand. Agios Gordios har et stort udvalg af gode hoteller og ferielejligheder, supermarkeder, barer, butikker og taverner - faktisk alt hvad der skal til for en god og nem ferie.
Du finder alle restauranter og taverner langs med stranden og langs byens hovedgade. Det er også langs hovedgaden du finder de fleste supermarkeder og restauranter samt hæveautomater til visakort, hvis du skulle få brug for at hæve nogle penge.

Er du ung og rejser til Korfu og ønsker en ferie med fest og farver kan det anbefales at overnatte på The Pink Palace. The Pink Palace er et hostel, hvor størstedelen af de backpackers, der besøger Korfu slår sig ned. Du finder også et rimeligt udvalg af barer og natklubber i Agios Gordios by.

Agios Gordios ligger på vestkysten af Korfu ca. 15 km fra Kapodistrias lufthavnen på Korfu. Turen fra lufthavnen på Korfu til Agios Gordios klares nemmest i taxa og tager en halv times tid. Vil du en tur ind til Korfu by (kerkyra) går der dagligt busser fra byen. Turen tager omkring 45 minutter. Du kan også vælge at leje en bil og køre turen selv. Korfu er ikke så stor, så det er forholdsvis nemt at finde rundt på øen, og med Agios Gordios´ placering midt på øen er det en god base til at udforske øen enten i bil, på scooter eller cykel.

Agios Gordios Foto: plusgood/flickrAgios Gordios Foto: plusgood/flickr

Strand og Vandsport i Agios Gordios

Modsat stenstrandene på østkysten af Korfu finder du ved Agios Gordios en lang, dejlig sandstrand.  Stranden har det blå badeflag, hvilket indebærer at der er alle nødvendige faciliteter som bad, toiletter og omklædningsrum. Der er rig mulighed for at leje liggestole og parasoller. Vær opmærksom på, at en del af stranden ved Agios Gordios er tilegnet nudister.
Du kan trygt slippe dine børn løs ved Agios Gordios Beach, vær dog opmærksom på at der kan være en smule strøm, hvilket er fælles for hele vestkysten af Korfu.
I Agios Gordios er der rig mulighed for vandsport. Byen har sit eget dykkercenter, du kan leje både i forskellige størrelser, eller hvad med at prøve parasailing eller en vild tur i bananbåd? Mulighederne er mange i Agios Gordios.

Ting at se i nærheden af Agios Gordios.

Inden for en afstand af 3 km fra Agios Gordios finder du de 3 traditionelle græske landsbyer Kato Garouna, Pentati og Sinarades. Disse steder er bestemt et besøg værd. Her kan du opleve lokalbefolkningen og nyde de gamle huse og naturen omkring.

 

You are here: Home Områder på Korfu Agios Gordios