Korfuinfo.dk

Rejseguide til Korfu

Aktiv ferie på Korfu

Korfu er et yndet rejsemål blandt os danskere. Det skyldes de billige priser, de skønne strande og den gode mad, men bestemt også muligheden for en ferie fuld af aktiviteter. Korfu har masser af aktiviteter i mange forskellige former lige fra hesteridning til store vandland. Hvis du planlægger en ferie på Korfu med mange fysisk krævende aktiviteter som f.eks. lange vandreture og cykling bør du undgå at ligge din ferie på Korfu i juli/august, da der på denne tid ofte vil være alt for varmt til madet andet en forfriskende dukkerter i det blå krystalklare hav. Vi kan anbefale dig at læse vores artikel om vejret på Korfu og få inspiration til hvornår det vil være et egnet tidspunkt at besøge Korfu for en aktiv ferie.

Vi danskere vil ofte gerne ud og opleve noget på vores ferier, og derfor har vi valgt at give et par tips til hvad du kan lave, udover at ligge og dase ved stranden, hvis du vælger at rejse til Korfu.

Trailriders Horse Trekking

Har du lyst til at opleve Korfus enestående natur fra en hesteryg kan Trailriders Horse Trekking være en fremragende ide. THR (Trailriders Horse Trekking) handler om at man bliver sat op på en hest (hver mand får sin hest), og så går hestene stille og roligt rundt med dig.

Man kan tage på en halvdagstur hvor man sidder på hestene i flere timer, imens at hestene traver op i bjergene, over søer, fantastiske steder i byen, og mange andre ting. Normalt plejer man at se naturområder fra en Jeep, men denne gang er det fra en hest.

Hvis du er bange for heste, er der god grund til at lægge den frygt væk. Man har et par guider med som sikrer at hestene opfører sig ordentligt, og hjælper dig med at styre hesten hvis du har problemer med dette. Hestene er desuden vant til at gå turen hver eneste dag, så det er begrænset hvor nødvendigt det er selv at styre den.

Kassiopi

Hvis du er til steder hvor der er mange mennesker og godt humør, er Kassiopi et besøg værd. Kassiopi er et område på Korfu med mange restauranter, samt en af Korfus bedste strande. Stranden ligger i en lille bugt hvor der er rigtig mange palmer, og hvor vandet er krystalklart.

Det koster intet at besøge Kassiopi. Dog koster det et par Euro hvis man vil have en liggestol.

Andre aktiviteter på Korfu

18-hullers golfbane
Hvis man vil spille golf, er der også mulighed for det. Korfus 18-hullers golfbane er en ægte golfbane, og den ligger kun 30 minutters kørsel væk fra Korfus Centrum. Man kan leje en golfvogn med plads til flere personer for kun 70-100,-, og leje af køller koster os kun et par hundrede kroner.

Tennisbaner
Hvis man ikke er til golf, kan man også spille Tennis. Lige ved siden af golfbanerne ligger der også en masse tennisbaner, som kun koster 50-70,- kroner i leje pr. time.

Aquapark
Korfu har en rigtig stor vandpark, hvor man kan få en hel dag til at gå. Det koster omkring 100-150 kroner for en enkeltbillet at komme ind, og så kan man bruge en hel dag derinde.

Korfu – steder hvor alt sker

Man kan faktisk lave rigtig mange ting på Korfu, så hvis du enten er til en stille ferie, eller en ferie med noget action, så vil Korfu med stor sandsynlighed være noget for dig. Man kan udover de par ting vi har nævnt også leje biler, køre i Jeeps, GoCarts, Cykler, Bjerbestige, Svømme, gå lange ture og meget mere.

Korfu er steder hvor alt sker, og stedet som bare skal opleves – mindst en gang i sit liv. Go’ fornøjelse, og Go’ ferie.

You are here: Home Aktiv ferie på Korfu