Korfuinfo.dk

Rejseguide til Korfu

Barbati

Du finder Barbati på den nordøstlige del af Korfu omkring 25km fra Korfu by. Barbati har en skøn strand, nogle gode taverner på standen, flere supermarkeder og lidt souvenirbutikker. Selve Barbati by ligger langs med hovedvejen der går fra Korfy by, mens hotelområdet ligger ned mod vandet, en lille gåtur på ca. 10 min fra Barbati centrum. Du finder de fleste butikker og taverne placeret side om side langs med hovedvejen. Skulle du få brug for at hæve lidt penge er det også på hovedvejen du vil kunne finde ATM’s til visakort.
Fra hovedvejen går der nogle små veje stejlt ned mod vandet hvor du højst sandsynligt også vil finde dit hotel.  Bevæger du dig ned på den smukke strand kan du nyde den fantastiske udsigt til Korfu by mod højre, hvorfra du kan se den gamle bydel og fortet. Tager du et kig mod venstre kan du se Albaniens kystlinie støder op mod Grækenland.

Barbati er det oplagte valg for en god familieferie og egner sig perfekt til børnefamilier. Barbati er en forholdsvis stille by, men stadig med masser af liv. Ved taverner ved stranden er der ofte stille og roligt, mens der kan være noget mere livligt omkring hovedvejen hvor alle barerne ligger. Det er dog et meget begrænset natteliv du finder i Barbati, så er du kommet for at feste bør du overveje et andet ferieområde på Korfu, som f.eks. Ipsos der ligger 10 km fra Barbati eller tage til Korfu by.
Barbati på Korfu. Foto: arend vermazeren/flickrBarbati på Korfu. Foto: arend vermazeren/flickr

Strand og vandsport i Barbati

Stranden ved Barbati er en rullestensstrand og har tildelt det blå flag. Barbati Beach er kendt for at være den strand med det klareste vand på Korfu. Der er gode faciliteter med toiletter, brusere og steder hvor du kan klæde om. Det er også muligt at leje liggestole og parasoller. Stranden ved Barbati er børnevenlig, da der er rimelig lavvandet det første stykke ud. Samtidig ligger stranden et stykke fra hovedvejen og du behøver ikke bekymre dig om trafikken når du lader dine børn lege frit på stranden.
Er du til vandsport er der også rige muligheder ved Barbati Beach. I Strandens højre side finder du Barbati Ski Club der tilbyder et stor udvald af vandsportsaktiviteter som f.eks. bananbåde og vandski.
Der er også mulighed for at leje båd i Barbati. De to mest benyttede steder er Spiros der ligger midt på stranden, alternativ kan du leje en båd igennem Helga Travel liggende på hovedvejen. Helga Travel arrangere også forskellige andre land og vandbaserede turer du kan booke.

Ting at se i Barbati.

Der er begrænset hvad der er at i Barbati og de fleste tager da også hertil pga. den afslappede atmosfære og den skønne børnevenlige strand, men når du alligevel er i Barbati kan vi anbefale dig at se resterne af St. Nikolas Kirken der ligger lige ved stranden i Barbati. Det er ikke muligt at komme ind i kirken. Har du energi til en lille gåtur kan du i bjergene bag Barbati by finder små hyggelige og gamle byer og bydel der også er et besøg værd.

You are here: Home Områder på Korfu Barbati