Korfuinfo.dk

Rejseguide til Korfu

Billeje på Korfu

Det er en rigtig god ide at leje bil når du besøger Korfu. På internettet er det muligt hjemmefra at booke en bil så den står klar i lufthavnen når du ankommer til Korfu.
Der er rigtig meget at se i Korfu, og derfor er det helt oplagt at leje en bil, man kan køre rundt i og derved selv har mulighed for at planlægge sin tur rundt på øen ned til mindste detalje. Ved at leje en bil på Korfu er mulighederne nærmest uendelige, og du har rig mulighed for at køre rundt og opleve den smukke ø og finde alle de små uspolerede steder, hvor turismen endnu ikke har fået så godt fat.
Er du typen, der gerne vil opleve øens kultur bør du leje en bil, og kører til den nordøstlige del, hvor der er et utroligt smukt landskab. Der er også rigtig mange shopping muligheder på øen, og med en bil, kan du hurtig køre rundt fra sted til sted, og besøge mange af de små spændende butikker du kan finde rundt på øen. Korfu er kun en smule større end Bornholm, hvilket gør det muligt at nå hele øen rundt på et par dage. Skal du for fra den ene ende af øen til den anden, vil turen normalt kunne køres på under en time. Korfu er kendt for at være meget frugtbar, og den fornemmelse vil du helt sikkert også få, hvis du kører rundt på øen. Der er rigtig mange der vælger at leje bil på Korfu, og for eksempel kører ud til nogle smukke strande, som Korfu også er kendt for. At leje en bil på Korfu er både smart, hvis du skal på familietur, men også hvis du er af sted med din elskede, og gerne vil opleve Korfus romantiske steder og restauranter.

Book Bilen her:

Klik på nedenstående banner og tast ind, hvor og i hvilken periode du ønsker at leje bil, så vil Autoeurope finde de bedste priser på billeje på korfu til for dig.  Priserne starter omkring 200-300,- om dagen inkl forsikring. 


Billeje på Korfu er oplagt for alle der rejser til øen, fordi der er så mange muligheder for en masse oplevelser og seværdigheder. Lejer man ikke en bil i Korfu har man ikke de samme muligheder, for at komme rundt på øen og opleve naturen og kulturen. Lejer du en bil på Korfu vil det være smart på forhånd, at planlægge din rejse, så du / I allerede ved inden rejsen hvad I gerne vil se og opleve.

You are here: Home Praktisk om Korfu Billeje på Korfu