Korfuinfo.dk

Rejseguide til Korfu

Flybilletter til Korfu

Er du på udkig efter flybilletter til Korfu så læs med her. Vi vil her komme med et par gode tips og forslag til hvordan du nemmest finder billige flybilletter til Korfu.

Korfu besøges hovedsageligt af turister og derfor er det også begrænset hvad der er af muligheder for direkte flyvninger fra Danmark til Korfu. Der er dog et par muligheder for at komme med fly direkte fra Danmark uden nogle mellemlandinger.

Ryanair har en ugentlig afgang om lørdagen til Korfu. Her kan du ofte være heldig at finde en returbillet for mellem 1000-1500,-. Hvis du vælger at købe flybilletter til Korfu igennem Ryanair skal du dog være opmærksom på at Ryanair kan være meget strikse med overvægt. Sørg derfor altid for ikke at have for meget bagage med, da prisen for overvægt hurtigt kan løbe op. Du skal også være opmærksom på at den viste pris kun inkludere håndbagage (10kg). Hvis du også skal have en kuffert med skal der også betales for dette.

En anden mulighed er at kigge hos de rejseselskaber der tilbyder pakkerejser til Korfu. Hos dem kan du ofte købe en flybillet alene. Her vil du normalt have lov til at medbringe 5 kg håndbagage og 20 kg indchecket bagage i din kuffert.

Er tiden ikke så vigtigt for dig er der gode muligheder for at finde flybilletter til Korfu med en mellemlanding et sted i Europa. Du skal dog være opmærksom på at hvis du vælger at flyve til Korfu på denne måde kan rejsetiden nemt blive 10-15 timer, imod 3 timer hvis du flyver direkte fra Danmark. Du kan bruge nedenstående formular til at søge efter denne form for flybilletter til Korfu. Ved at flyve til Korfu med en mellemlanding er muligheder for afrejsedage langt større og du vil normalt have mulighed for at flyve til Korfu på alle årets dage.

Korfu Lufthavn (Kapodistrias)

Korfu lufthavn også kaldet Kapodistrias ligger 3 km syd for Korfu by og er en lille og moderne lufthavn. I lufthavnen finder du tax-free butikker, hæveautomater, postkontor og forskellige steder hvor du kan købe mad og drikke. Du finder taxi holdepladsen lige når du kommer ud af terminalen. I Korfu lufthavn er der gode muligheder for at leje bil. Du kan læse vores artikel om billeje på Korfu for mere information om billeje på Korfu.

You are here: Home Rejser til Korfu Flybilletter til Korfu