Korfuinfo.dk

Rejseguide til Korfu

Hoteller på Korfu

48 Hour sale Image Banner 300 x 25048 Hour sale Image Banner 300 x 250

Er du i gang med at planlægge din rejse til Korfu giver vi dig her en række tip til hvordan du finder gode og billige hoteller på Korfu.

På Korfu finder du hoteller i alle prisklasser og standarder. Priserne varierer meget alt efter hotellets beliggenhed på Korfu, samt hvilke faciliteter hotellet kan tilbyde. Normalt er det muligt at finde et udmærket lav-budget hotel med morgenmad for omkring 2000,- for en uge, mens et 5 stjernet hotel med hel pension nemt kan løbe op i 10.000 for en uge.

På internettet er det utrolig nemt at booke et hotel på Korfu. Et godt sted at starte med at kigge efter hoteller på Korfu er hos hotels.comHotels.com har et stort udvalg af forskellige hoteller, spredt rundt over hele øen. Du kan samtidig, ved mange af hoteller de udbyder, se andre folks rating af hotellet og læse anmeldelser.

 

Et godt råd er først at læse lidt om de forskellige ferieområder på Korfu og få et billede af hvilken ferieby der tiltaler dig mest, for herefter at se om der samtidig skulle være et hotel der opfylder dine krav. Her på Korfuinfo.dk har vi beskrevet en lang række af de forskellige feriebyer på Korfu. Brug menuen i toppen under fanebladet Områder på Korfu for at læse mere om de forskellige områder. Når du selv planlægger din ferie har du også den fordel at du kan vælge at bo flere forskellige steder på øen og f.eks. starte med 3 dage med et hotel på Korfus østkyst, hvorefter du flytter videre og tage 4 dage på et hotel på vestkysten.

Book hotel på Korfu

Når du har fundet et område, kan du bruge søgefeltet nedenfor til at finde et hotel på Korfu. Det eneste du skal gøre er at indtaste navnet på den by du gerne vil bo i, samt ind - og udtjekningsdato. Herefter vil du kunne se en række med hoteller på Korfu i det ønskede område. Har du ikke nogle specifikke ønsker til feriebyen indtaster du blot Korfu for at se en lang række af de hoteller, der tilbydes på Korfu. Du kan samtidig se den totale pris for de forskellige hoteller i den valgte ferieperiode. Ofte er der rabat jo flere overnatninger du har.

OBS: Vi har problemer med vores søgeformular.
Klik i stedet her og se 100 vis af hoteller på korfu

Når du booker et hotel på Korfu er det lidt forskelligt hvordan betalingen foregår og hvordan afbestillingsreglerne er. I mange tilfælde kan du inden for 48 timer før ankomst gebyrfrit annullere din hotelbooking på Korfu. Der kan dog være enkelte tilfælde med hoteltilbud, hvor det ikke er gratis at annullere bookingen. Læs derfor altid afbestillingspolitikken for det valgte hotel, før du booker. Normalt bliver pengene trukket fra dit betalingskort, få dage efter din bookning af hotel, men der kan være tilfælde, hvor pengene først opkræves på selve rejsemålet, men de blot bruger dine kortoplysninger i tilfælde af at du bliver væk eller afbestiller for sent.

You are here: Home Rejser til Korfu Hoteller på Korfu