Korfuinfo.dk

Rejseguide til Korfu

Pakkerejser til Korfu

Den letteste måde at holde ferie på Korfu er ved at booke en pakkerejse hvor der er sørget for det hele. Ved at købe en pakkerejse til Korfu er der sørget for det hele. Der er booket hotel, flybilletter og i langt de fleste tilfælde også transport til og fra lufthavnen. Når du køber en pakkerejse til Korfu igennem et rejseseslskab tilbyder de somregel også et udvalg af forskellige guidede ture på Korfu du kan tilkøbe på selve rejsen. Er det denne form for rejse du er på udkig efter kan vi anbefale dig at tage et kig hos Star Tour, Apollo rejser og FDM Travels der er nogle af de største selskaber i Danmark, der arrangerer pakkerejser til Korfu. Alle selskaber har et fint udvalg af forskellige hoteller og feriebyer du kan vælge imellem på Korfu, og er samtidig kendt for at have en god og venlig kundeservice hele rejsen igennem.

Pakkerejser til Korfu egner sig især til børnefamilie, folk der ikke er så rejsevante, eller folk der ikke orker bekymringer om de forskellige bookinger nu er gået igennem. Du vil somregel også altid kunne finde en pakkerejse der opfylder dine behov mht til ferieområde og hotel. Den eneste ulempe ved en pakkerejse til Korfu er at der ofte kun er en enkelt ugentlig afrejse dag. Til gengæld flyver flyet direkte og rejsetiden er kort og nemt.

Når du køber en pakkerejse til Korfu eller en hvilken somhelst anden destination vil rejseselskabet ofte prøve at sælge dig afbestillingsforsikring og rejseforsikring. Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring igennem dit forsikringselskab der dækker afbestilling, kan det kun tilrådes at tilkøbe dette.

Med en pakkerejse til Korfu slipper du for at stresse over hvordan du kommer fra lufthavn til hotel, og det nu er det rigtige fly du har booket osv osv.. men samtidig er denne rejseform heller ikke helt så fleksibel som hvis du arrangere rejsen selv. Tiltaler tanken om selv at stå for det hele dig mest kan du på disse disse sidder: Hoteller på Korfu og Flybilletter til Korfu læse mere om hvordan du bedst muligt arrangere din rejse til Korfu selv selv.

You are here: Home Rejser til Korfu Pakkerejser til Korfu