Korfuinfo.dk

Rejseguide til Korfu

St. George South

Korfu optræder bynavnet Agios Georgios to gange. For at undgå forvrring omtaler vi her på siden Agios Georgios som den der ligger i nord, og St. George South for den der ligger i syd.

På sydvestsiden af Korfu finder man St. George South, med en af øens bedste strande. Her er også et fint udvalg af tavernaer og barer langs med veje, såvel som supermarkeder og de sædvanlige turistbutikker.

Hører man til de aktive ferierende, og sætter pris på en gå- eller cykeltur, er dette et fint udgangspunkt. En kort spadseretur gennem olivenlundene, så er man fremme ved landsbyen Argirades, der stammer tilbage fra det 10. århundrede.

Nord for St. George ligger Korrison søen, et fantastisk sted for de fugleinteresserede - medbring gerne et anstændigt kamera, her kan man 'skyde' nogle eksemplarer, man ikke ser derhjemme.

St. George South har to lange, gyldne sandstrande. Den ene har et bagtæppe af sandsten, den anden leder op i klitområder. Disse former hver især et roligt og solbagt område, velegnet for enhver alder og inklination. Hvad enten man vil plaske rundt i det klare, lave vand, lidt længere ud og give den som havsvømmer, eller bare ligge for sig selv på en af de mange liggestole, og slappe fuldstændig af, så er det muligt her. Det er ganske imponerende og en lille smule surrealistisk at selv disse meget populære strande aldrig bliver overrendte.

Vandsportsentusiasten kan også glæde sig, da der er rig mulighed for at udfolde sig.

Når man så har nydt stranden i et par timer, er der ganske få meter til vejen bag stranden, hvor der ligger barer og tavernaer som perler på en snor, så enhver kan få stillet sulten og tørsten. Har man først én gang prøvet strandlivet på denne måde, kan man blive helt ærgerlig over, hvor dårlig en infrastruktur der er til at understøtte strandene under de mere hjemlige himmelstrøg.

Som alle andre steder på Korfu er St. George South naturligvis ganske let at komme til og fra, både med bus og lejet bil.

You are here: Home Områder på Korfu St. George South